preguntes freqüents

Què necessito?
La única cosa imprescindible és disposar d'una càmera digital (reflex o compacta) i tenir ganes i il·lusió.

Què m’aportarà el taller?
En el taller de fotografia aprendràs sobre la llum, exposició (ISO, velocitat d'obturació i obertura), balanç de blancs, i formats d'imatge. També aprendràs sobre composició i estilisme (textures, colors, l'ús d'atrezzo per ajudar-te a comunicar la teva història) mentre descobreixes el teu propi estil.
En definitiva, aquest curs està dirigit a qualsevol que tingui un interès en estilisme i fotografia com blocaires, xefs, fotògrafs, amants de la cuina, i de la fotografia.


Quin nivell es requereix per fer el taller?
No es requereix cap mena d'experiència prèvia. Aquest és un curs per aprendre a mirar a través de la càmera i aprendre una mica d'estilisme culinari. L'objectiu principal del curs és animar-te a practicar, practicar i practicar!

El taller inclou l’aprenentatge de programes de processament d’imatge?
Aquest és només un curs de 4 setmanes i amb tan poc temps és impossible d'encabir el processat d'imatge. A més a més, el processat d'imatge és un tema força personal i existeixen diversos programes per fer-ho.
Per altra banda, crec que les bones fotografies són aquelles que requereixen el més mínim retoc, i aquest és un altre objectiu del curs: aprendre a fer bones fotos.

 

En quina llengua s'ofereix el taller de fotografia?
El curs de fotografia culinària s'ofereix tant en català, castellà com anglès.

 

Es pot fer el pagament per transferència bancària?
Si, si vols em pots enviar un e-mail a taller@cuinaperllaminers.com dient-me que prefereixes pagar mitjançant transferència.